Mainos
Mainos

Kokoomusjohto: Kanervan harkintakyky petti

Kokoomusjohto on valottanut MTV:n uutisille ulkoministeri Ilkka Kanervan eroon johtaneita syitä. Johdon mukaan Kanervan harkintakyky petti ja hänen kertomuksensa vaihtui matkan varrella, minkä takia uskottavuus ulkoministerinä on mennyt.

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen kertoi Verkkouutisille tehneensä päätöksen Kanervan jatkosta ulkoministerinä.

Katainen katsoo, ettei Kanervalla ole edellytyksiä jatkaa toimessaan.

- Tämä aika on ollut raskasta Ilkalle. Tämä on ollut myös puheenjohtajan urani raskain päätös. Ike on ystäväni ja hän on tehnyt työnsä ulkoministerinä loistavasti, sanoi Katainen.

Kokoomus päättää uudesta ministerinimityksestä tänään. MTV:n uutisten tietojen mukaan ulkoministeriksi on nousemassa europarlamentaarikko Alexander Stubb.

Puoluehallitus pitää puhelinkokouksen kello 9 ja eduskuntaryhmä on koolla klo 11. Eduskuntaryhmän kokouksen jälkeen pidetään tiedotustilaisuus eduskunnassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme