Mainos
Mainos

Kokoomusnaiset tuohtuivat kokoomusnuorille: Saatte samaa erityiskohtelua, jota vastustatte

Kokoomusnaiset tuomitsee Kokoomusnuorten kannanoton positiivisen erityiskohtelun lopettamisesta Suomessa.

Kokoomuksen Nuorten Liitto antoi aikaisemmin tänään tukensa perussuomalaisten Jussi Halla-ahon rasismia koskevalle julkilausumalle. Kokoomusnuorten puheenjohtajan Wille Rydmanin mukaan "vähemmistöjen suosiminen kiintiöiden ja positiivisen erityiskohtelun varjolla on hälyttävä osoitus Suomessa esiintyvästä julkisesta rasismista."

Kokoomusnaisten puheenjohtaja Henna Virkkunen muistuttaa, että kyse ei ole aliedustettujen ja heikommassa asemassa olevien ryhmien suosimisesta, vaan tasa-arvoisten mahdollisuuksien ja yhteiskunnan eheyden edistämisestä Suomessa.

- Tätä tarvitaan enemmän, ei vähemmän, sanoo Virkkunen.

Virkkunen muistuttaa, että esimerkiksi sukupuolikiintiöillä on saatu vauhditettua naisten poliittista osallistumista, mikä on ollut demokratian kannalta erinomainen asia.

- Samoin kiintiöt ovat edistäneet miesten osuutta perinteisillä naisten sektoreilla, kuten sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksenteossa.

Virkkunen myös näpäyttää Kokoomusnuorten puheenjohtaja Wille Rydmania, että Rydmanin johtama nuorisojärjestö saa samaa positiivista erityiskohtelua, kuin mitä Kokoomusnuorten liittohallitus antamassaan kannanotossa vastustaa.

- Valtio myöntää tukea poliittisille nuorisojärjestöille, jotta nuorten määrää poliittisessa päätöksenteossa saataisiin lisättyä, muistuttaa Virkkunen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme