Mainos
Mainos

Kokoomusnuoret anelevat Niinistöä presidenttiehdokkaaksi

Kokoomuksen Nuorten Liitto vetoaa eduskunnan puhemieheen Sauli Niinistöön, jotta tämä lähtisi ehdolle ensi vuoden presidentinvaaleihin. Niinistö ei ole vieläkään kertonut aikeistaan julkisesti.

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Wille Rydman perustelee liittonsa toiveita sillä, että Niinistö ymmärtää yhteiskunnallisia ilmiöitä poikkeuksellisen hyvin ja on osoittanut kaukonäköisyyttä.

- Niinistö osasi esimerkiksi ennustaa maailmantalouden kansainvälisen kriisin ennen muita poliitikkoja, Rydman huomauttaa.

Kokoomusnuoret toivovat seuraavalta presidentiltämme arvojohtajuutta ja kykyä asettua päivänpoliittisten kiistojen yläpuolelle. Heidän mukaansa Sauli Niinistö tunnetaan itsenäisenä ja omaperäisenä ajattelijana.

- Niinistö ei myöskään ole pelännyt olla eri mieltä oman puolueensa kanssa. Hänen vaikuttavimpana saavutuksenaan pidän sitä, että hän sai Suomen jaloilleen 1990-luvun laman jälkeisenä valtiovarainministerinä, Rydman sanoo kokoomusnuorten tiedotteessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme