Mainos
Mainos

Kokoomusnuorten puheenjohtaja näyttää Schubakille ovea

Lapsilisä-kirjoituksellaan kohun aiheuttaneen Saul Schubakin asema on käymässä tukalaksi. Kokoomusnuorten puheenjohtaja Antti Häkkänen on tänään ilmoittanut varapuheenjohtajalle, ettei Schubakilla ole edellytyksiä jatkaa järjestön varapuheenjohtajana.

– Schubak on aiheuttanut erittäin paljon haittaa harkitsemattomilla lausunnoillaan ja luonut täysin väärän mielikuvan kokoomusnuorista, Häkkänen sanoo MTV3:n Uutisille.

Häkkäsen mukaan Schubak harkitsee nyt eroa varapuheenjohtajan paikalta.

Puheenjohtaja pitää selvänä, että järjestön työrauhan takia Schubakin pitää jättää paikkansa.

– On tilanteita, joissa järjestön etu menee oman edun edelle.

MTV3 Uutisten illalla tavoittama Schubak ei vielä halunnut kommentoida asiaa. Schubak myöntää harkitsevansa eroa, mutta ei osannut sanoa, milloin tekee asiassa päätöksensä.

Saul Schubak nostatti myrskyn sosiaalisessa mediassa ja julkisuudessa Facebook-kirjoituksellaan lapsilisistä.

– Lapsilisät pitäisi ehdottomasti poistaa. On järjenvastaista että tuemme heikomman aineksen lisääntymistä ja sitten ihmettelemme miksi täällä on huumeriippuvaisina syntyviä lapsia ja huostaanottoja alkoholistivanhemmilta, kommentoi Schubak perjantaina.

Schubak on myöhemmin katunut lausuntoaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme