Mainos
Mainos

Kokoustila tuhoutui tulipalossa Joensuussa

Tulipalo tuhosi täysin kokous- ja juhlapaikkana tunnetun Aavapirtin Joensuun Noljakan kaupunginosassa varhain aamulla.. Aineelliset vahingot nousevat satoihintuhansiin euroihin.

Tulipalon syttymissyy on edelleen epäselvä. Joensuun poliisin mukaan tuhopolton mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

- Meillä ei ole vielä tietoa edes siitä, mistä palo on saanut alkunsa, rikoskomisario Jarkko Timonen Joensuun poliisista kertoo.

Palossa tuhoutui 1960-luvulla rakennettu sadan neliön hirsirakennus ja 1980-luvulla rakennettu niin ikään sadan neliön puurakenteinen saunaosasto.

Palokunta hälytettiin paikalle aamulla noin kello 6.20. Ensimmäisten yksiköiden saapuessa paikalle hirsirakennus oli palanut maan tasalle, ja liekit löivät saunaosan katon läpi.

Aavapirtti sijaitsi noin neljä kilometriä Joensuun keskustasta Pyhäselän rannalla. Sen rakensi ja omisti Joensuun rakennusmestarit-insinöörit AMK -yhdistys. Kiinteistö oli vuokrattu pitopalveluyritykselle.

Yhdistyksen puheenjohtaja Erkki Pykäläinen kertoo, että yrityksen työntekijä oli lähtenyt töistä kello yhden aikaan yöllä. Silloin kaikki oli kunnossa.

- Aavapirtillä oli myös tunnearvoa. Sen eteen tehtiin paljon talkootyötä, hän murehti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme