Mainos
Mainos

Kolari Vantaalla vei kolme sairaalaan

Yksi onnettomuuden uhreista sinkoutui autosta ulos ja toinen sisällä olleista jäi puristuksiin autoon. Uhrit olivat tajuissaan, ja heidät kuljetettiin sairaalaan.

Kolme ihmistä on loukkaantunut varhain joulupäivänä sattuneessa ulosajossa Vantaalla. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai hälytyksen Peijaksentielle kello puoli viiden aikoihin aamulla.

Tieltä ulos ajanut auto oli katkaissut valaisinpylvään ja pyörinyt ympäri ennen kuin päätyi lopulta kevyen liikenteen väylälle. Yksi autossa olleista kolmesta ihmisestä oli sinkoutunut ulos ja toinen sisällä olleista oli jäänyt puristuksiin. Pelastajat joutuivat raivaamaan sisälle jääneet lapion ja moottorisahan avulla ulos.

Päivystävän palomestarin mukaan uhrit olivat tajuissaan, ja heidät kuljetettiin sairaalaan. Myös Medi-Heli osallistui pelastustöihin. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme