Mainos
Mainos

Kolibri-vanhemmat: Syksy menee uusiksi

Helsingin kaupungin sosiaaliviraston pikapäätös sulkea vuosaarelaiset Kolibri ja Pikku-Kolibri-päiväkodit sekoittaa monien perheiden syyssuunnitelmat totaalisesti.

MTV3 Uutisten haastattelema Siru Nordberg, jonka lapsi oli päivähoidossa toisessa suljetuista päiväkodeista, oli vielä epätietoinen tulevaisuudesta.

–En tiedä vielä, mihin lapsi menee. Nyt menen kuulemaan sen ja sitten arki astuu kuvaan ja katsotaan kuinka kaikki sujuu. Toivottaisiin, että lapset pysyisivät koossa ja samoin myös työntekijät ja että olisi ollut hieman enemmän aikaa tähän, tämä tuli niin yhdellä sysäyksellä.

Nordbergin mukaan on kuitenkin varmaa, ettei päivähoito jatku samassa päiväkodissa.

–En todellakaan halua, että lapseni jatkaa päiväkodissa, jossa tällaisia syytöksiä kohdistuu johtoryhmään tai johtajaan, Nordberg sanoo.

Päätös sulkea päiväkodit ei vaikuta vain lapsiin. Työmatkat saattavat pidetä, jos uusi päiväkoti on kauempana kuin edellinen.

–Kyllä tämä syksy meni uusiksi koko perheen osalta, Nordberg korostaa.

(MTV3)

Katso Anne Forssénin juttu (Kymmenen uutiset 26.8.2011)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme