Mainos
Mainos

Kolmannes täydensi veroilmoitustaan

Noin 1,4 miljoonaa suomalaista täydensi tai korjasi esitäytettyä veroilmoitusta. Veroilmoituksen jätti noin 4,9 miljoonaa kansalaista.

Esitäytettyä veroilmoitustaan täydentäneet tai korjanneet 1,4 miljoonaa suomalaista saavat korjatun verotuspäätöksen lokakuun loppuun mennessä. Korjatun verotuspäätöksen saavat myös ne, joiden verotus on joiltakin osin muuttunut. Osalle verotuspäätös luvattiin alun perinkin vasta syksyllä.

Esitäytettyä veroilmoitustaan täydensi tai korjasi noin 29 prosenttia noin 4,9 miljoonasta asiakkaasta.

Jäännösveron eräpäivät ovat 3. joulukuuta ja 4. helmikuuta. Veronpalautukset tulevat saajan pankkitilille 4. joulukuuta. Ellei pankkitili ole verohallinnon tiedossa, palautus maksetaan 12. joulukuuta alkaen maksuosoituksena.

Uuden tai muuttuneen tilinumeron voi ilmoittaa kirjallisesti verohallinnolle viimeistään 2. marraskuuta, jos haluaa veronpalautuksen suoraan omalle tililleen. Lomakkeen tilinumeron ilmoittamiseksi saa osoitteesta www.vero.fi/artikkeli/371. Sähköisesti tilinumeron ehtii ilmoittaa vielä 19. marraskuuta asti osoitteessa www.suomi.fi/asiointi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme