Mainos
Mainos

Kolme ihmistä kuoli korvikealkoholimyrkytykseen

Kolmen ihmisen epäillään kuolleen korvikealkoholin aiheuttamaan myrkytykseen Helsingissä. Kaikki kolme ihmistä ovat kuolleet nautittuaan metanolia sisältänyttä pesunestettä. Kuolinsyyt selviävät tarkemmin oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa. Kuolemiin ei epäillä liittyvän rikosta.

Kolmen ihmisen epäillään kuolleen korvikealkoholin aiheuttamaan myrkytykseen eilen Helsingissä. Poliisi sai iltapäivällä tiedon Helsingin Malmilla tapahtuneesta 47-vuotiaan miehen kuolemasta. Asiasta käynnistettiin tavanomainen kuolemansyyn tutkinta. Myöhemmin samana iltana hälytettiin ambulanssi ja poliisi samaan osoitteeseen, josta löytyi kuolleena 47-vuotias nainen.

Paikalla olleiden henkilöiden kuulusteluissa ilmeni, että asunnossa oli nautittu mm. metanolia sisältynyttä tuulilasin pesunestettä. Myös aiemmin iltapäivällä kuollut mies oli nauttinut kyseistä nestettä. Nestettä oli nauttinut myös kolmas mies, joka löydettiin tajuttomana asunnostaan. 44-vuotias mies kuoli myöhemmin sairaalassa.

Todennäköistä on, että kaikki kolme henkilöä ovat kuolleet nautittiuaan metanolia sisältänyttä lasinpesunestettä. Kyse on ollut kaupallisesta tuotteesta. Pesuneste oli ostettu viiden litran muoviastiassa ja pakkauksessa oli merkintä metanolista.

Menehtyneet henkilöt olivat pahoin alkoholisoituneita ja käyttäneet aikaisemminkin korvikealkoholeja.
Kuolinsyyt selviävät tarkemmin oikeuskääketieteellisissä tutkimuksissä. Kuolemiin ei epäillä liittyvän rikosta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot