Mainos
Mainos

Kolme nuorta kuoli ulosajossa Lempäälässä

Kolme nuorta on kuollut ulosajossa Lempäälässä Pirkanmaalla. Surmansa sai kaksi miestä ja yksi nainen. He olivat noin 20-vuotiaita.

Onnettomuus sattui varhain aamulla noin kello 3.40 Sääksjärvellä. Henkilöauto ajoi Ruskontiellä huomattavaa nopeutta Hervannasta Tampereentien suuntaan ja suistui vastaantulevien ajokaistan yli tien toiselle puolelle.

Auto iskeytyi tien kaiteeseen ja nousi sen päälle. Sen jälkeen auto törmäsi rajusti betoniseen siltapilariin.

Uhrit lensivät ulos autosta. Kaikki autossa olleet kuolivat. Miehet olivat kotoisin Tampereelta ja nainen Lempäälästä.

Onnettomuuspaikka sijaitsee sillalla kohdassa, jossa Ruskontie ylittää moottoritien. Vuosimallia 1995 oleva BMW-merkkinen henkilöauto ei tippunut sillalta alas moottoritielle, mutta murskaantui törmäyksessä pahoin.

-Auto ajoi ilmeisesti huomattavaa ylinopeutta, sillä se ei olisi muuten noussut kaiteen päälle, arvioi rikoskomisario Antti Heijari. Sillalla on 60 kilometrin nopeusrajoitus.

Uhrit saivat heti surmansa

Uhrit kuolivat ilmeisesti heti. Poliisin tietojen mukaan ambulanssin hoitohenkilöstö totesi saavuttuaan heidät elottomiksi.

Heijarin mukaan nuorten henkilöllisyys oli aamusella alustavasti tiedossa, mutta sitä vielä varmistellaan päivän mittaan.

Poliisi tutkii alkoholin osuutta tapahtumaan. Lisäksi selvitetään sitä, oliko kyydissä olleilla turvavyöt kiinnitettyinä. Poliisi epäilee, että näin ei ollut.

Onnettomuushetkellä Ruskontiellä ei poliisin tietojen mukaan liikkunut muita ajoneuvoja. Hätäilmoituksen teki henkilö, joka ajoi moottoritiellä ja näki turma-auton ilmeisesti pian onnettomuuden jälkeen.

Lempäälän poliisi kertoo, että tapahtuma-aikaan oli pimeää ja satoi vettä.

(MTV3-STT)

Katso myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme