Mainos
Mainos

Kolmikko pelastui hyisestä vedestä viime hetkellä

Iäkkäät vanhemmat ja heidän aikuinen poikansa joutuivat odottamaan puolisen tuntia pelastajia hyisessä järvessä Kangasniemellä Etelä-Savossa. Pelastuslaitoksen mukaan kolmikko saatiin sairaalaan viime hetkillä, sillä pelastetuista kaksi oli jo pahoin alilämpöisiä.

Perhe oli menossa Ropulansaaressa olevalle mökille, kun heidän veneensä kaatui lähellä rantaa. Rantaa reunustaa parin pakkasyön jäljiltä ohuehko jääkerros, jota mökille yrittävät koettivat rikkoa. Rikkomisyritykset keikuttivat venettä niin paljon, että se kaatui.

Kolmikon jalat yltivät pohjaan, mutta he eivät päässeet rantaan pehmeän pohjan ja jään takia. Mantereen puolella asuva mies kuuli avunhuudot. Hälytyssoiton jälkeen hän souti omalla veneellään paikalle, ja sai autetuksi kolmikon kuiville. Perheen äiti oli jo kertaalleen vajonnut pinnan alle, mutta toinen vedessä olleista miehistä sai nostetuksi hänet ylös.

Pintapelastajat uivat noin 200 metrin matkan saareen ja toivat kolmikon mantereen puolelle soutuveneellä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme