Mainos
Mainos

Kolmoissurmasta epäilty oli lähdössä ulkomaille

Helsingin kolmoissurmasta epäilty 30-vuotias nainen oli kiinni otettaessa lähdössä ulkomaille. Epäilty otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentoaseman turvatarkastuksessa vähän kello 18 jälkeen eilen. Surmatyöstä oli tuolloin kulunut vain pari tuntia.

-Hänellä oli lippu valmiina ja hän oli lähdössä ulkomaille, vahvistaa ylikomisario Kauko Karhuviita Liikkuvan poliisin lentoaseman yksiköstä. Poliisi ei kuitenkaan halua tutkinnan tässä vaiheessa vielä täsmentää, minne nainen oli matkalla.

Epäilty ei ollut kiinni otettaessa aseistettu, eikä hän tehnyt vastarintaa. Kiinniotto sujui Kaukoviidan mukaan rauhallisesti. Epäiltyyn kiinnitettiin huomiota tuntomerkkien perusteella. Hänen käyttäytymisessään ei Kaukoviidan mukaan ollut mitään "varsinaisesti poikkeavaa".

-Henkilö tuli turvatarkastukseen ja asiaa tarkemmin tutkittaessa havaittiin, että hän sopii tuntomerkkeihin, Kaukoviita kertoo. -Ryhdyimme kyselemään asiaa häneltä tarkemmin, jonka jälkeen olimme yhteydessä tutkinnanjohtoon Helsinkiin. Helsingin päätös oli sitten kiinniotto. Epäilty 30-vuotias nainen on toistaiseksi ainoa kolmoissurman johdosta lentoasemalla pysäytetty henkilö. Kaukoviidan mukaan näyttää todennäköiseltä, että epäilty saapui kentälle taksilla tai linja-autolla. Oma autokaan ei ole vielä täysin poissuljettu vaihtoehto.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme