Mainos
Mainos

Kolmostie jälleen auki

Liikenne toimii jälleen normaalisti kolmostiellä. Tieosuus Hämeenlinnan ja Hyvinkään välillä oli suljettuna iltapäivällä usean tunnin ajan ketjukolarin vuoksi.

Noin 30 auton kolarisuma ruuhkautti liikennettä neljä ja puoli tuntia. Vaurioituneet autot siirrettiin Linnatuulen palvelukeskuksen alueelle. Raivauksen ajaksi moottoritien liikenne ohjattiin kiertotielle Riihimäen ja Hyvinkään liittymistä.

Turma sattui pohjoiseen menevällä ajoradalla Janakkalassa vähän ennen kahta iltapäivällä. Yksi henkilö loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Lievästi loukkaantuneita oli useita. Ajokeli oli huono onnettomuuden tapahtuessa. Näkyvyys oli irtolumen vuoksi paikoitellen vain muutamia metrejä.

Onnettomuus sai alkunsa ohitustilanteesta. Kuorma-autoa ohittanut henkilöauto lähti heittelehtimään yrittäessään palata ohituskaistalta. Onnettomuuspaikalla oli tapahtuman jälkeen kolmisenkymmentä autoa sikin sokin. Varsinaisessa ketjukolarissa oli mukana parikymmentä ajoneuvoa.

Osa autoilijoista vältti törmäyksen ohjaamalla autonsa pois ajoradalta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme