Mainos
Mainos

Koneen johtaja: Kädentyön osaajia tarvitaan

Hissiyhtiö Koneen toimitusjohtaja Matti Alahuhdan mielestä Suomen pitää tarttua koulutuksen tarjoamiin suuriin mahdollisuuksiin tulevaisuudessa paremmin.

Alahuhta iloitsee erityisesti hyvin käyntiin lähteneestä yliopistoiden uudistamisesta, joka on hänen mukaansa sekä Suomelle että yritystoiminnalle erittäin tärkeätä.

- Akateemisen maailman lisäksi me tarvitsemme myöskin hyviä käytännön ja hienoja kätten työn osaajia. Tämä on meillä päässyt välillä unohtumaan, Koneen toimitusjohtaja kertoo MTV3:n Huomenta Suomessa.

Alahuhdan mielestä asenneympäristö käytännön taitojen ympärillä on onneksi muuttunut ja kiinnostus on nyt kasvussa. Hän kannattaa taideaineiden lisäämistä peruskouluihin, mikäli ne on hyvin toteutettu.

- Taideaineet ovat näkemystä ja elämää laajentavia tekijöitä. Ne avaavat luovuutta, Matti Alahuhta toteaa.

Katso toimitusjohtaja Matti Alahuhdan haastattelu (Huomenta Suomi 14.4.2010)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot