Mainos
Mainos

Konekaappaustilannetta harjoitellaan Helsinki-Vantaalla

Ilma-aluskaappauksen erityistilanneharjoitus järjestetään tänään Helsingissä.

Tänään järjestetään suuri ilma-aluskaappausharjoitus, joka keskittyy Helsinki-Vantaan lentokentälle. Harjoitus on ollut käynnissä aamusta lähtien.

Kaikki Suomeen tulevat tai Suomesta alkavat ilma-aluskaappaukset hoidetaan Helsingin kihlakunnan poliisilaitoksen johdolla. Helsingin poliisilaitos vastaa poliisin ylijohdon kanssa siten myös siitä, että kaappaustilanteen erityisorganisaatioon nimetyille avainhenkilöille järjestetään koulutusta ja että suunnitelman toimivuutta testataan säännönmukaisin harjoituksin.

Sisäasiainministeriön poliisiosasto järjestää tänään Ilma-Erti-harjoituksen. Harjoitusta johtaa Helsingin poliisilaitos. Harjoituksen tarkoituksena on tietyiltä osin testata jo olemassa olevia viranomaissuunnitelmia erityistilanteiden varalle.

Harjoituksessa on mukana useita yksiköitä sekä yhteistyökumppaneita, jotka tällaisissa tilanteissa tulisivat mukaan selvittämään operaatiota.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot