Mainos
Mainos

Konepäällystö kirimässä tupoon

STTK:laiset kone- ja laivanpäällystöliitot neuvottelevat edelleen työehtosopimuksistaan. Konepäällystö hakee ratkaisua kello 15:een mennessä, jolloin sopimusala ehtisi viime tingassa mukaan tulosopimukseen.

Tulosopimuksen ulkopuolelle jääneille aloille on annettu aikaa päättää neuvottelunsa tuloratkaisun mukaisesti tänään kello 16:een mennessä.

Neuvotteluja on jatkettu sekä laiva- että konepäällystön osalta tiiviisti tiistaina ja keskiviikkona. Konepäällystön ratkaisuun kytkeytyvät myös teollisuuden energia-alan toimihenkilöt.

Suomen konepäällystöliiton toiminnanjohtaja Anton Sjöholm arvioi keskiviikkona, että ainakin merenkulun ulkomaan liikenteen sekä merenkulkuhallituksen sopimuksissa ollaan lähellä ratkaisua.

Viime viikonloppuna allekirjoitettu uusi kaksivuotinen tulosopimus on muutamista ulosjäävistä aloista huolimatta erittäin kattava. Sen piirissä on yli 98 prosenttia palkansaajista.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme