Mainos
Mainos

Missä on lähes kaksi kuukautta sitten Seinäjoella kadonnut Eeva? Konkarietsijä lähti avuksi

Eeva Eskelinen katosi tammikuun 16. päivä Seinäjoella. Viimeinen havainto hänestä tehtiin illalla kello 22.45, kun hän oli palaamassa Bar Palaverista kotiinsa Jouppiin.

Nyt etsintöjä aletaan suorittaa myös vesistöalueelta.

Muun muassa viime syksynä kadonnutta Nela Utkinaa etsimässä ollut Reino Savukoski kertoo, että omaiset pyysivät häntä apuun kadonneen Eeva Eskelisen etsintöihin muutamia viikkoja sitten.

Poliisi on suorittanut etsintöjä alueella, mutta ne eivät ole tuoneet selvyyttä kadonneen kohtaloon. Nyt omaiset haluavat rajata pois mahdollisuuden siitä, että kadonnut olisi vesistössä.

Etsintöjä tullaan suorittamaan Savukosken mukaan noin viikon ajan ja ne keskittyvät Seinäjokeen. Apuna konkarietsijällä on kumivene, koulutettu koira, pistokaikuluotan, vedenalaisia tv-kameroita sekä venee reittiä piirtävä laite.

– Huomenna aloitetaan. Menen koiran kanssa ensin paikalle ja jos se saa havaintoja, katsotaan viistokaikuluotaimella ja tv-kameroilla, Savukoski kertoo MTV Uutisille.

Edessä on työläs urakka, sillä alkavat kevättulvat tekevät vedestä tummaa.

– Kyseessä on aika iso ja pitkä alue, jolla on kolme siltaa. Etenkin siltojen alapuoliseen alueeseen kiinnitetään huomiota.

55-vuotias Eskelinen on noin 150 senttimetriä pitkä, vartaloltaan hoikka. Katoamisiltana hänellä oli päällään valkoinen toppatakki ja jalassaan tummat housut, joiden lahkeissa heijastinraidat.

Hänellä ei ollut puhelinta mukana.

Eskelisen epäillään lähteneen ravintolasta länteen kohti Joupin kaupunginosaa, jossa hänen kotinsa sijaitsee.

Mahdolliset havainnot Eeva Eskelisestä pyydetään ilmoittamaan Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksen puhelinnumeroon 0295440513.

Savukosken koirista kerrottiin viime syksynä, kun ne olivat mukana etsimässä Nela Utkinaa Nuuksiossa:


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme