Mainos
Mainos

Konnunsuolta karanneet vangit aseistautuneita

Konnunsuolta karkasi eilen aamupäivällä kolme vankia. He käyttivät paossaan anastamaansa vankilan henkilöautoa. Yksi heistä saatiin kiinni pian paon jälkeen kotoaan.

Edelleen karkuteillä olevien kahden vangin epäillään liikkuvan eteläisellä Saimaalla. Poliisi varoittaa yleisöä, sillä miesten arvellaan olevan aseistautuneita. Rikoskomisario Veikko Nyyssönen Imatralta kuitenkin korostaa, että karkurit eivät ole epäillystä aseistautumisestaan huolimatta toimineet väkivaltaisesti pakomatkallaan tapaamiaan ihmisiä kohtaan.

Karkureista toinen on 23-vuotias ja kotoisin Lappeenrannasta. Hänellä on mittaa 195 senttiä ja hän on hoikka. Hänen hiuksensa ovat mustat, takaa pitkät ja sivulta lyhyet.
Toinen on 40-vuotias ja kotoisin Lohjalta. Hänen pituutensa on 180 senttiä ja myös hän on ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänen tukkansa on tumma ja erityistuntomerkkinä hänellä on r-vika.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista Imatran tai Lappeenrannan poliisipäivystykseen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme