Mainos
Mainos

Korhola kytkisi 141-tuen ja perussopimuksen hyväksymisen

Europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola pitää EU:n ilmastopolitiikkaa epärealistisena. Korhola sanoi MTV:n Huomenta Suomen lähetyksessä myös, että maatalouden 141-tuki olisi saatava säilytettyä.

Kokoomuksen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola (kok.) kytkisi maatalouden 141-tuen ja EU:n perussopimuksen hyväksymisen toisiinsa. Korhola sanoi MTV:n Huomenta Suomessa, että turvatakseen maatalouden olemassaolo, on Suomen koplattava asioita toisiinsa.

- Suomi on jäsenmaa, jonka pitää näyttää tahtonsa. Ja joskus joutuu huonosti suhteutettavissa asioissakin koplaamaan sen tähden että saisi äänensä kuuluviin. Minä kuulun niihin jotka ajattelevat, että oloissa kuin oloissa meidän pitää turvata maataloutemme olemassaolo, tähdensi Korhola.

Korhola pitää myös EU:n ilmastosopimuksen raameja liian tiukkoina. Korhola epäilee, että uusiutuvien energialähteiden käytön lisääminen 20 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä on kova pala koko EU:lle.

Korholan mukaan Suomelle tavoite saattaa tietää liian mittavia hakkuita, kun vesivoima on jo lähes maksimikäytössä, eikä tuulivoimaloita ehditä rakentaa tarpeeksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme