Mainos
Mainos

Korhonen ei aio erota vaalirahakohun takia

Puoluesihteeri Jarmo Korhonen (kesk.) ei ole harkinnut eroavansa vaalirahakohun takia. Arviot asemastaan hän jättää puoluekokouksen ja keskustan järjestöväen tehtäväksi.

Korhonen korostaa, että vaalirahoituksen järjestämisessä hän on noudattanut aina yhteistä linjaa puolueen puheenjohtajan Matti Vanhasen kanssa. Suhteitaan Vanhaseen Korhonen pitää toimivina.

- Ne ovat olleet yhtä hyvät kolme vuotta. Tulen toimeen hyvin hänen kanssaan. Puoluekokous on valinnut hyvän puheenjohtajan, Korhonen sanoi STT:lle puhelimitse.

Korhosen eroa on vaadittu viime aikoina myös keskustan omassa leirissä, ja moitteita on tullut ministeritasolta asti. Korhonen sanoo kunnioittavansa kaikkien häntä arvostelleiden keskustalaisten mielipiteitä.

Liikenneministeri Anu Vehviläinen (kesk.) vaati viime viikolla suoraan Korhosta harkitsemaan eroa. Vehviläinen kertoo avustajansa välityksellä, ettei kommentoi Korhosen tämänpäiväistä ulostuloa.

- Hyvä, että hän osallistuu keskusteluun, Vehviläinen totesi.

Katso Päivi Anttikosken raportti (Seitsemän uutiset 13.7.2009)

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme