Mainos
Mainos

Korhonen: Kilpailupolitiikka kuriin kunnallisessa palvelutuotannossa

Alue- ja kuntaministeri Martti Korhosen (vas.) mielestä kilpailupolitiikalle ei saa antaa yliotetta kunnallisessa palvelutuotannossa, vaikka vakiintunut yhteistoiminta kuntien, raha-automaattiyhdistyksen ja järjestöjen kesken onkin tuottanut kohtuuhintaisia ja hyvätasoisia palveluita.

Tänään Oulussa puhunut Korhonen katsoi, että palveluiden järjestämisen tulee tapahtua yhteiskunnallisen päätöksenteon johdolla, joka huomioi alueellisesti erilaiset tarpeet ja tuottaa asiakaslähtöisesti laadukkaita palveluita.

Kuntaministerin mielestä palveluiden taloudellisen perustan ja henkilöstön riittävyyden, osaamisen ja motivaation vahvistaminen tulee olla se runko, jonka varaan tulevaisuuden kannaltakin kestävä kunnallinen palvelutuotanto rakennetaan.

-Kunnallisten palveluiden perusrakennetta tulee siksi vahvistaa, Korhonen painotti Palvelukeskus Runolan 20-vuotisjuhlassa.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot