Mainos
Mainos

Korhos-naamarit yllätysvetona Alma Median luennolla

Johanna Korhosen erojupakka Lapin Kansan ja Alma Median kanssa on noussut jälleen esille.

Helsingin yliopistossa järjestetyillä Alma Median urapäivillä yhtiön edustajat joutuivat kiusalliseen tilanteeseen, kun noin 30 opiskelijaa alkoivat pommittaa heitä erokohua koskevilla kysymyksillä. Opiskelijat olivat sonnustautuneet naamareihin, joissa oli Johanna Korhosen kuva.

Mielenilmaus alkoi luentosalissa kesken kaiken erään opiskelijan kysyessä, että jos lesbo ei voi olla päätoimittaja, voiko hän olla toimittajakaan. Tämän jälkeen noin kolmasosa osallistujista kiskoi naamarit ylleen ja aloitti kysymystulvan. Nuoret halusivat muun muassa tietää, kuinka suuri osuus Alma Median budjetista on varattu vaikenemisrahoihin.

Salissa ollut yleisö taputti tiukoille puheenvuoroille. Ylimääräisiä Korhos-naamareita jaettiin myös yleisölle, josta osa laittoikin sen kasvoilleen. Kaikkiaan luentosalissa oli noin sata opiskelijaa.

Pienimuotoinen protesti loppui, kun naamarijoukko poistui luentosalista. Lähtiessään he lupasivat jatkaa keskustelua Alma Median edustajien kanssa luento-osuuden jälkeen.

Lähinnä Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijoille suunnatuilla Alma Median urapäivillä oli tarkoitus kartoittaa, millaisia uramahdollisuuksia yhtiö tarjoaa sanomalehtien ja verkkopalvelujen parissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme