Mainos
Mainos

Korhosen vastaus toiminnanjohtajille: Kiitos mielipiteistä

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen kommentoi puolueen toiminnanjohtajien hänen kohdistamaa kritiikkiä lyhyesti kirjallisessa viestissään. Hän kiittää mielipiteistä ja kehuu keskustan toiminnanjohtajia "erinomaisiksi".

TV-haastatteluun Korhonen ei halunnut.

Lue myös:

Kolme keskustan piirien toiminnanjohtajaa arvosteli Korhosta muun muassa vastuunpakoilusta vaalirahakohussa.

Korhosen viesti kokonaisuudessaan:

”Kiitän Keskustan piirien toiminnanjohtajia heidän arvokkaista mielipiteistään. Kansanvaltaiseen puoluetoimintaan kuuluu avoin ja suora keskustelu. Keskustalla on palveluksessaan erinomainen joukko toiminnanjohtajia, joiden vastuu puolueen menestymisestä on keskeinen.

Keskityn nyt viemään päätökseen yhdessä Keskustan piirijärjestöjen kanssa päätetyt hankkeet Keskustan toiminnan uudistamiseksi. Erittäin perustavaa laatua olevien uudistusten tavoitteena on ollut luoda Keskustalle uusi tapa toimia. Alkavan puoluekokouskauden keskeisiä tehtäviä on viedä nämä uudistukset käytännön teoiksi puolueen, piirijärjestöjen ja perusjärjestöjen toiminnassa.

Keskustan Lahden puoluekokous 11. – 13.6.2010 valitsee Keskustan puheenjohtajan, kolme varapuheenjohtajaa ja puoluesihteerin.”

Katso Salla Vuorikosken juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme