Mainos
Mainos

Korkeaoja: Maataloustuet ehkä kuntien internetsivuille

Ensimmäiset julkistettavat maataloustuet olisivat vuonna 2007 maksettavat tuet.

Maa- ja metsätalousministeri Juha Korkeaoja ei näe maataloustukien julkistamisessa mitään suurta "dramatiikkaa". Jos joku elinkeino saa julkista rahaa, myös tuen pitää olla julkista tietoa, Korkeaoja toteaa.

Maataloustukien julkistamista koskevat käytännön yksityiskohdat ovat vielä valmisteilla. Korkeaojan oman ajatuksen mukaan julkistamiset toteuttaisi kunnan maatalousviranomainen, ja tuen saajat ja määrät julkistettaisiin kunnan internetsivuilla.

Yksityiskohtaiset päätökset jäävät kuitenkin seuraavalle hallituskaudelle.

Maataloustuet maksetaan pääosin loppuvuodesta. Korkeaojan mukaan vuoden 2007 tuet olisivat siis ensimmäiset julkistettavat maataloustuet.

Valtioneuvosto hyväksyi eilen maataloustukien julkistamista koskevan ponnen, jonka mukaan tuet tulevat julkisiksi vuonna 2007.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot