Mainos
Mainos

Koroma: Ydinvoimapäätös vahvistaa luottamusta tulevaisuuteen

Teollisuuden ja Työnantajain toimitusjohtaja Johannes Koroma toteaa teollisuuden olevan tyytyväinen eduskunnan ydinvoimapäätökseen, joka on keskeinen osa TT:n pitkään aktiivisesti ajamaa hyvää energia- ja ilmastopolitiikkaa Suomelle. Muut tärkeimmät osat ovat energian säästö ja biomassan käytön lisääminen. -Näitä teollisuus toteuttaa jo käytännössä ilmastostrategian ja teollisuuden vapaaehtoisten sitoumusten mukaisesti, Koroma toteaa.

-Myös maakaasun käyttöä hiilen sijasta pyritään lisääminen yhdistetyssä tuotannossa. Myönteinen ydinvoimapäätös vähentää merkittävästi suurta laskua, joka lankeaa Suomen maksettavaksi Kioton pöytäkirjan noudattamisesta. Myönteinen päätös on myös kannustava signaali markkinoille ja investoineille. Se tukee talouskasvua, jota tarvitaan maamme hyvinvoinnin turvaamiseksi, Koroma toteaa TT:n tiedotteessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot