Mainos
Mainos

Koskinen: Kristillisten nimenmuutos harhautusta

Kristillisten nimenmuutos kristillisdemokraateiksi on oikeusministeri Johannes Koskisen mielestä silkkaa harhautusta. Suomalaisella puolueella ei Koskisen mielestä ole mitään tekemistä Euroopan kristillisdemokraattien kanssa.

-Ahtaasta "herätysliikekristillisyydestä" ne eivät ole versoneet, Koskinen kirjoittaa Turun Sanomien kolumnissa. Eurooppalaiset kristillisdemokraatit ovat tyypillisesti sosiaalisesti painottuneita oikeistokeskustalaisia puolueita, jotka ovat vahvasti verkottuneita järjestökenttään. Tällaista painotusta Koskinen ei ole kristillisen liiton työssä havainnut. Koskisen mielestä puolue on koko elinaikansa perustunut harhautukselle, että se kokoaisi koko kristinuskoisen kansan enemmistön.

-Harhautus ei ole oikein mennyt perille, kun puolue on niin usein julistanut ahdaskatsaisen suvaitsematonta vanhoillisuutta, Koskinen katsoo.

Kristillisten puheenjohtaja Bjarne Kallis muistuttaa MTV:n uutisissa, että syytöksiä kristittyjen omimisesta on ollut ennekin ja osin siksi puolueen nimi vaihdettiin.
(MTV3-STT)

Kristillisten uusi nimi on jo päivitetty puolueen nettisivuille

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme