Mainos
Mainos

Kotien turvalaitteet yleistyvät

Kotien suojaus turvalaitteilla on yleistynyt. Kansainvälinen rikosuhritutkimus kertoo, että jo 60 prosentissa suomalaisista kodeista käytetään turvalaitteita. Vielä vuonna 1992 turvalaitteita olia vain noin 40 prosentissa talouksista. Useimmiten kyse on kotioven turvalukosta, mutta myös esimerkiksi murtohälyttimet ovat yleistyneet.

Tutkimuksen mukaan lähes puolet suomalaisista on joutunut viiden vuoden aikavälillä jonkin rikoksen kohteeksi. Haastattelututkimuksen perusteella Suomessa kuitenkin tehdään vähemmän rikoksia kuin muissa läntisen Euroopan maissa keskimäärin. Muihin maihin verrattuna Suomessa koetaan enemmän väkivaltaa ja seksuaalista ahdistelua.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot