Mainos
Mainos

Kotimaa24: Kirkon postittamissa Jeesus-laastareissa ei huumetta

Oulun seurakuntien Elossa.fi-kampanjan 20-vuotiaille jakamat Jeesus-laastarit ovat aiheuttaneet huolta laastareita saaneiden nuorten vanhemmissa.

Kotimaa24.fi -verkkolehden mukaan kampanjan projektipäällikkö, pastori Kimmo Kieksi on tänään joutunut selvittämään vanhemmille, sisältävätkö laastarit huumetta.

Kyselyiden taustalla on Oulun poliisin tutkinta 29-vuotiaan miehen kuolemasta. Poliisi epäilee, että mies menehtyi käytettyään Fentanyl-laastarista irrotettua lääkeainetta suonensisäisesti. Esitutkinnan mukaan kipulaastareita on levitetty Oulun alueelle.

Kieksi painottaa verkkolehdessä, etteivät Oulun seurakuntien postitse lähettämät Jeesus-laastarit sisällä huumetta. Laastareita oli lähetetty nuorille, koska seurakunta halusi viestiä niillä kirkon perussanomaa siitä, että Jeesus auttaa ja parantaa.

Seurakuntien alkuvuodesta lähtien lähettämä kirje sisältää pakkauksen Jeesuksen kuvalla varustettuja vihreitä laastareita ja kortin, jossa on Elossa.fi-kampanjan tunnus.

Nyt huumeisiin liitetty Oulun seurakuntien Elossa.fi-kampanja herätti aiemmin huomiota kirkkovene-tunnuksellaan.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme