Mainos
Mainos

Kotitaloustyön verovähennyksistä penätään tietoa

Uudesta kotitalouksien verovähennyksestä on tiedotettu huonosti, moittii Veronmaksajien keskusliitto. Liitto patistelee viranomaisia aktiivisempaan tiedottamiseen, jotta kotitaloudet osaisivat käyttää verovähennyksen hyödyksi.

Liitto on tilannut kolmelta mainonnan ammattilaiselta ehdotukset siitä, millaisella kampanjalla kotiavun verovähennyksen käyttöä voisi edistää.

Etelä-Suomen, Oulun ja Lapin lääneissä myönnetään verovähennys niille kotitalouksille, jotka ostavat kotitalouspalveluja yrityksiltä tai työllistävät itse kotitöitä tekevän. Verovähennys koskee kotona tai kesämökillä tehtyä kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä. Myös kunnossapito- tai perusparannustyöt ovat tuen piirissä.

Viime lokakuussa alkanut verovähennyskokeilu on voimassa ensi vuoden loppuun saakka. Samaan aikaan Länsi- ja Itä-Suomen lääneissä tuetaan kotitalouspalveluja tarjoavia yrityksiä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme