Mainos
Mainos

"Kotitalousvähennys ei karsittavien listalle"

Veronmaksajain Keskusliiton toimitusjohtaja Teemu Lehtinen toivoo, että kotitalousvähennys ei olisi karsittavien verovähennysten listalla. Lehtinen on mukana työryhmässä, joka pohtii verovähennyksien karsimista ja on itse sillä kannalla, että kotitaloustuki on liian hyödyllinen tullakseen karsituksi.

Lehtisen mukaan kotitalousvähennys on tuonut mukanaan paljon etuja.

- Harmaa talous on hävinnyt kotitaloustöistä, meillä ei aikaisemmin ollut tällaista sektoria; kotitalouspalvelut ollenkaan Suomessa. Tämä vähennys on sen synnyttänyt.

Jotta lisää yrittäjiä saataisiin mukaan toimimaan kotitalouspalvelu-alalla, kokee Lehtinen tärkeäksi kotitalousvähennyksen jatkuvuuden.

Kotitalousvähennystä käytti viime vuoden aikana yli 300 000 kotitaloutta.

Katso Veronmaksajain Keskusliiton toimitusjohtaja Teemu Lehtisen haastattelu (Huomenta Suomi 18.9.2009)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot