Mainos
Mainos

Koulu hiljentyi suremaan kelkkaturman uhreja Utsjoella

Utsjoella Utsjokisuun koululla on aamulla hiljennetty suremaan toissapäiväisen moottorikelkkaturman uhreja. Turmassa kuoli Utsjoen sivistystoimenjohtaja, joka toimi samalla Utsjokisuun, Nuorgamin ja Karigasniemen koulujen rehtorina. Lisäksi surmansa saivat hänen puolisonsa sekä eteläsuomalainen mies.

Utsjokisuun koulun apulaisjohtajan Tarja Halosen mukaan muistotilaisuudessa oli oppilaita eskari-ikäisistä lukiolaisiin.

– Olemme surullisia siitä, mitä on tapahtunut. Elämä kuitenkin jatkuu, ja yhdessä menemme eteenpäin, hän kertoi muistotilaisuudessa välitetystä viestistä.

Kunnan ja seurakunnan työntekijät tarjoavat koulussa päivän aikana kriisiapua.

Moottorikelkkaonnettomuus tapahtui Pulmankijärven jäällä Suomen ja Norjan rajan lähellä. Kaksi kelkkaa törmäsi toisiinsa, kun ilmeisesti pöllyävä lumi ja auringon häikäisy estivät näkyvyyden. Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät turman syytä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme