Mainos
Mainos

Koulubussi ojaan Ilomantsissa

Pariakymmentä koululaista kuljettanut linja-auto ei päässyt ylös liukasta tietä ja valui sivusuunnassa ojaan kallelleen.

Koululaisia kuljettanut linja-auto on suistunut ojaan Ilomantsissa.

Ilomantsin poliisin alustavien tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut aamulla ennen kello kahdeksaa tapahtuneessa onnettomuudessa. Kyydissä oli noin kaksikymmentä matkustajaa, joista melkein kaikki olivat alakoululaisia.

Linja-auto ajoi Kuuksenvaarantietä pitkin oikealle kaartuvaan mutkaan, jossa oli ylämäkeä. Jäisen ja liukkaan tienpinnan takia linja-auto ei kyennyt nousemaan mäkeä ylös, vaan pysähtyi paikalleen. Linja-auto alkoi valua sivusuunnassa oikealle tienvarteen päätyen ojaan kallelleen. Auto oli vaarassa kaatua, ja kuljettaja käski lasten istua paikoillaan ja kytkeä turvavyöt.

Kuljettaja ja matkustajat odottivat pelastuslaitoksen paikalle saapumista noin kaksikymmentä minuuttia. Pelastuslaitos vakautti kaatumisvaarassa olevan linja-auton ja evakuoi matkuastajat.

Koululaiset kuljetettiin Kuuksenvaaran koululle, missä opettajakunta otti oppilaat vastaan ja antoi välittömän kriisiavun oppilaille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme