Mainos
Mainos

Koululaisia kuljettaneet bussit kolaroivat Nurmijärvellä

Busseissa oli turmahetkellä lähes 20 ihmistä. Heistä useimmat saivat vain lieviä vammoja.

Koululaisia kuljettaneet pikkubussi ja linja-auto ovat kolaroineet Nurmijärvellä. Nokkakolari sattui Kyläjoentien ja Uotilantien risteyksessä lähellä Rajamäkeä.

Törmäyksessä loukkaantui yksi 9-vuotias lapsi, joka kuljetettiin Helsinkiin Töölön sairaalaan tutkittavaksi. Lisäksi neljä muuta lasta kuljetettiin tarkastettavaksi terveyskeskukseen. Busseissa oli yhteensä 17 ihmistä. Kaikki kyydissä olleet olivat koululaisia.

Päivystävän palomestarin mukaan ajokeli Nurmijärvellä oli iltapäivällä huono.

Sankka räntäsade vaikeutti liikennettä kaikkialla Uudellamaalla. Itä- ja Keski-Uudenmaan hätäkeskus kirjasi hätäkeskusalueeltaan iltapäivän aikana 18 liikenneonnettomuutta.

Sankka räntäsade vaikeutti liikennettä maanantaina Uudellamaalla. Itä- ja Keski-Uudenmaan hätäkeskus kirjasi hätäkeskusalueeltaan iltapäivän aikana 18 liikenneonnettomuutta.

Valtaosa onnettomuuksista oli pieniä ulosajoja ja kolareita, joissa selvittiin ruttuun menneillä pelleillä ja kaatuneilla liikennemerkeillä ja pylväillä. Kolareista seitsemän oli Vantaalla.

Poliisia työllistivät myös paikoin risteyksiin ja ramppeihin juuttuneet autot.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme