Mainos
Mainos

Koulurauha julistettiin Turussa

Jokainen haluaa, että koulu on turvallinen paikka, jossa on hyvä olla. Näin tukioppilastoiminnan 25-vuotisjuhlavuonna olkoon auttaminen vilpitöntä ja sydämellistä rotuun, uskontoon, kieleen ja syntyperään katsomatta, toivoivat salolaiset tukioppilaat lukemassaan koulurauhan julistuksessa.

Koulurauha alkaneelle lukuvuodelle julistettiin tänään puolenpäivän aikaan Turun Taidemuseonmäellä. Siinä korostettiin, että jokaisella on oikeus koulussa henkilökohtaiseen turvallisuuteen ja työskentelyrauhaan. Suvaitsevaisuutta voi oppia, ja eri kulttuureilla on toisilleen paljon annettavaa. Jokaisella on oikeus paneutua koulutyöhön ja tuoda omat taitonsa ja osaamisensa yhteiseen käyttöön.
-Voimme oppia pyytämään ja vastaanottamaan apua ja auttamaan toista yhdessä, julistuksen viisaat loppusanat kuuluivat.

Koulurauha julistettiin kahdeksannen kerran. Lasten musiikkiorkesteri Kenguru esiintyi tilaisuudessa. Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Opetushallitus järjestivät tapahtuman, joka kokosi Turun keskustan täyteen koululaisia heidän ensimmäisenä koulupäivänään.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme