Mainos
Mainos

Kouluruoan ötökät tunnistettu

Espoolaisten koululaisten ruuasta löytyneet ötökät on tunnistettu hinkalokuoriaisiksi. Terveysvalvontaviranomaisten mukaan ne eivät ole vaarallisia tai myrkyllisiä ihmisille.

Kuoriaiset löytyivät tiistaina riisi-kauralisäkkeestä, jota tarjoiltiin Aarnivalkean peruskoulun ravintolassa. Havaintoja tekivät niin oppilaat kuin opettajat. Keittiössä työskennelleet tiedottivat asiasta oitis Espoo Cateringin toimistoon. Espoo Catering -liikelaitos vastaa Espoon kaupungin ruokapalvelusta.

Riisi-kauralisäke ehti olla tarjolla koko ruokailun ajan, vaikka se olisi pitänyt poistaa välittömästi tarjoilusta. Tältä osin keittiössä ei toimittu omavalvontaohjeen mukaisesti, ilmoitti liikelaitoksen toimitusjohtaja Minna Ahola tiedotteessaan.

Espoo Catering on ottanut yhteyttä riisi-kauralisäkkeen tukkutoimittajaan. Lisäksi keittiöitä on pyydetty hävittämään tuotteet.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme