Mainos
Mainos

Koulutyttö kuoli tasoristeysonnettomuudessa Vihdissä

Noin 10-vuotias tyttö sai surmansa junan ja henkilöauton yhteentörmäyksessä Vihdissä Uudellamaalla tiistaina hieman ennen puoltapäivää. Poliisin mukaan surmansa saaneen tytön henkilöllisyyttä ei ole vielä pystytty selvittämään.

Lisäksi henkilöautoa kuljettanut vuonna 1981 syntynyt lohjalaisnainen loukkaantui vakavasti Ojakkalassa Kotkanniementiellä sattuneessa onnettomuudessa. Hänet kuljetettiin ambulanssilla hoidettavaksi Helsinkiin Töölön sairaalaan.

Poliisin mukaan henkilöauton kuljettaja ei hiljentänyt tai pysähtynyt ennen tasoristeystä, vaan silminnäkijöiden mukaan hän ajoi suoraan junan eteen. Kuljettajasta katsoen oikealta lähestynyt juna oli matkalla Lohjan Kirkniemestä Riihimäelle.

Pelastuslaitoksen mukaan henkilöauto oli juuttunut junan veturiin kiinni. Poliisin mukaan auto oli raahautunut junan mukana jopa 750 metriä.

Tasoristeys oli onnettomuuden jälkeen pitkään suljettuna liikenteeltä. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme