Mainos
Mainos

Kouluväkivallan ehkäisyyn ohjelma

Kouluväkivaltaa pyritään karsimaan ja ehkäisemään uuden Toimenpideohjelman turvin. Ohjelmalla pyritään edistämään myös mielenterveyttä kouluissa.

Sen ovat laatineet yhteistyössä Terveyden edistämisen keskus, sosiaali- ja terveysministeriö sekä opetusministeriö. Toimenpide-esityksen mukaan kouluissa tulee opettaa sosiaalisia taitoja ja yhteistoimintaa.

Lisäksi edistetään oppilaiden aktiivista osallistumista ja jaetaan tietoa kouluväkivallan vaaroista. Tärkeä tavoite onkin väkivallan ehkäiseminen ajoissa.

Huomiota kiinnitetään myös oppilaiden perheisiin ja koulun henkilökuntaan. Lisäksi olisi syytä tarkastella luokkahuonetta, koulun ympäristöä ja koko yhteisöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot