Mainos
Mainos

Kouvolan Sanomat: Olympiamatkojen järjestäjällä häiriömerkintä

Suomen Olympiakomitean virallisella matkanjärjestäjällä on häiriömerkintä Kilpailu- ja kuluttajaviraston matkatoimistorekisterissä, kertoo Kouvolan Sanomat.

Tuleviin Sotshin olympialaisiin matkoja järjestävä Björk & Boström ei ole toimittanut riittävää vakuutta virastolle. Vakuuden tehtävänä on turvata asiakkaiden ennakkoon maksamat rahat konkurssitilanteessa. Kilpailu- ja kuluttajavirasto määrittää vakuuden suuruuden.

Lehden haastattelemalle matkatoimiston toimitusjohtajalle asia tuli yllätyksenä. Kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan häiriömerkinnän ei pitäisi yllättää, sillä matkatoimistoon ollaan yhteydessä useaan otteeseen ennen vakuuden korottamista tai sen vanhenemista.

Olympiakomitea aikoo keskustella tilanteesta tuoreen yhteistyökumppaninsa kanssa.

Matkatoimistorekisteriin listatuista noin 750 matkanjärjestäjästä kolmella on vakuutta koskeva häiriömerkintä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot