Mainos
Mainos

Kova kisa artisteista nostaa festarilippujen hintoja

Kova kisa artisteista nostaa kesän rockfestivaalien hintoja roimasti. Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisen mukaan lipunhinnat ovat suurilla festivaaleilla jopa 15 prosenttia korkeammat kuin viime kesänä.

Esimerkiksi Provinssirock, Ruisrock ja Ankkarock ovat nostaneet koko festivaaliajan lipunhintaa kymmenellä eurolla. Kolme päivää Ruisrockissa maksaa nyt sata euroa, mitä vielä viime kesänä pidettiin kipurajana lipunhinnoissa. Myös pienet festivaalit ovat nostaneet hintojaan.

Hinnankorotuksia on tuonut etenkin koventunut kilpailu vetovoimaisimmista artisteista, mikä on jatkuvasti nostanut esiintymispalkkioita. Kuluja kasvattavat myös kehittyneet lava-, ääni- ja valotekniikat ja viranomaisten tiukentuneet ohjeistukset järjestyksenvalvonnasta.

Järjestäjien mukaan lipunhinnat ovat edelleen alakanttiin, ja saatavilla tuloilla voidaan kattaa kustannukset vain juuri ja juuri.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme