Mainos
Mainos

Köyhien asialla EU-vaaleissa

Köyhien asialla -puolue aikoo osallistua kesäkuussa järjestettäviin Euroopan parlamentin vaaleihin. Puolue perustelee ratkaisua sillä, että Suomea koskevat asiat siirtyvät yhä enenevässä määrin EU:n päätettäviksi ja köyhien asioita ajavan edustajan on tärkeä olla tässä mukana.

Vaaliehdokkaita ei ole vielä nimetty, mutta puolueen puheenjohtaja Terttu Savola sanoo olevansa ehdokkuudesta kiinnostunut. Rahankeruuta vaalikampanjointiin ei myöskään ole vielä aloitettu.

Köyhien asialla sai ensimmäisen ehdokkaansa läpi kuntavaaleissa lokakuussa, kun Savola valittiin Espoon kaupunginvaltuustoon. Puolue oli vaaliliitossa perussuomalaisten kanssa, ja puheenjohtaja Timo Soinin saama valtaisa äänivyöry veti myös Savolan läpi.

Köyhien asialla -puolue perustettiin vuonna 2002. Se tipahti jo kerran puoluerekisteristä, kun se ei saanut yhtään edustajaa läpi eduskuntavaaleissa 2003 ja 2007.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme