Mainos
Mainos

Kreikassa jumissa oleva: Tiedotus erittäin huonoa

Kreikassa jumissa oleva Tero Nikulainen moittii kovin sanoin Finnmatkojen tiedotusta myöhästyneistä lennoista.

Agia Marinassa lähellä Haniaa puolisonsa kanssa lomaileva Nikulainen kertoo, että internet-sivuilla on ollut tietoa tilanteesta tunteja aikaisemmin kuin matkalaisilla paikan päällä.

Finnmatkojen paikalliselta edustajalta tietoa on Nikulaisen mukaan tihkunut erittäin huonosti.

– Esimerkiksi teidän (MTV3) nettisivuilla on ollut tietoa tunteja aikaisemmin kuin meillä täällä. Hotellin vastaanotostakin kysytään tietoja minulta, koska minulla on kännykässä nettiyhteys, Nikulainen sanoo.

Tällä hetkellä Nikulainen istuu hotellin aulassa ja odottelee lisätietoja Suomeen paluusta. Matkatoimisto on luvannut tiedottaa tilanteesta tarkemmin kello 12.

– Eilen istuimme hotellin aulassa noin 10 tuntia. Huoneet piti luovuttaa kello 12, ja vasta illalla yhdeksän jälkeen niitä alettiin jakaa uudestaan. Suurin osa sijoitettiin takaisin omaan huoneeseen, koska ne olivat tyhjänä.

Finnmatkojen mukaan viimeiset jumissa olevat pääsevät takaisin Suomeen illalla kello 20.40 lähtevällä lennolla.

Tämänkään lennon aikataulusta ei Nikulaisen mukaan ole kerrottu heille. Hän ei osaa arvioida, kuinka hyvin muut Kreikassa kotiin pääsyä odottavat matkailijat ovat tilanteen tasalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme