Mainos
Mainos

Kriisiavun tarjontaa lisätty eri puolilla maata

Aasian katastrofialueelta palanneille on lisätty kriisiapua eri puolilla maata.

Eri puolilla maata on lisätty valmiuksia tarjota psyykkistä kriisiapua Aasian katastrofialueelta palanneille ja heidän omaisilleen. Apua on tarjolla terveyskeskuksissa, mielenterveystoimistoissa ja mielenterveysseurojen kriisipuhelimissa.

Myös monet seurakunnat ovat valmiita tukemaan ahdistavia kokemuksiaan läpikäyviä ihmisiä. Suurimmissa kaupungeissa kuten Turussa toimii erityinen kriisiryhmä, joka päivystää puhelimessa ympäri vuorokauden. Myös yliopistolliset keskussairaalat ovat lisänneet valmiuksiaan tarjota välitöntä kriisiapua.

Turun lasten ja nuorten psykiatrin poliklinikka sekä Turun yliopistollisen keskussairaalan poliklinikka ovat valmistautuneet erityisesti ottamaan vastaan lapsia ja nuoria, jotka ovat menettäneet huoltajansa. Tampereella vanhemmistaan erilleen joutuneita lapsia auttaa sosiaaliasema Paussi.

(MTV3-STT)

Puhuminen on ensimmäinen askel katastrofista toipumiseen.

(Huomenta Suomi 31.12.2004)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot