Mainos
Mainos

Kriisien asiantuntijaeversti Erkki Nordberg kuollut

Kansainvälisten kriisien asiantuntija filosofian maisteri, eversti evp. Erkki Nordberg on kuollut. Hän kuoli 65-vuotiaana kotikaupungissaan Helsingissä keskiviikkona.

Nordberg tuli suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvulla, kun tiedotusvälineet haastattelivat häntä Persianlahden sodan ja Jugoslavian hajoamissotien aikana. Nordberg on myös kirjoittanut useita teoksia, joissa käsitellään muun muassa Venäjän sotilaspolitiikkaa Suomen suunnalla sekä Suomen puolustuskyvyn kehittymistä vuoteen 2039 mennessä.

Puolustusvoimissa palvellessaan Nordberg toimi muun muassa Karjalan prikaatin komentajana vuosina 1999–2002.

Erkki Nordberg syntyi 17. elokuuta 1946 Helsingissä. Hän oli koko ikänsä ylpeä helsinkiläisyydestään, mistä on osoituksena muun muassa se, että hän toimi Stadin Slangi -yhdistyksen hallituksen jäsenenä.

Läheisen ystävän mukaan Nordberg oli rehti, sanansa pitävä ja helposti lähestyttävä isänmaan ystävä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot