Mainos
Mainos

Kristillinen rauhanpalkinto kirkkojen maahanmuuttaja- ja turvapaikkatoiminnalle

Suomen ekumeenisella neuvostolla on ollut tärkeä rooli Suomen pakolaispolitiikasta käytävän keskustelun herättäjänä.

Tämän vuoden kristillinen rauhanpalkinto on myönnetty Suomen ekumenisen neuvoston maahanmuuttaja- ja turvapaikkatoiminnalle.

Palkitsemisperusteissa mainitaan etenkin Kirkot ja maahanmuuttajat -ohjelma, joka on tänä vuonna herättänyt keskustelua maamme pakolaispolitiikasta ja turvapaikkakäytännöistä. Lisäksi se on edesauttanut ulkomaalaisviranomaisten, kirkkojen ja kansalaisjärjestöjen keskinäistä avointa keskustelua.

Suomen ekumeeninen neuvosto on maassamme toimivien kirkkojen, kristillisten yhteisöjen ja seurakuntien yhteistyöelin.

Suomen kristillinen rauhanliike jakaa palkintonsa vuosittain uudenvuodenpäivänä, jota vietetään myös kirkkojen rauhanpäivänä. Palkinto on jaettu vuodesta 1982 lähtien.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot