Mainos
Mainos

Kristillisdemokraatit joutuivat perumaan vaaliratikkansa

Kristillisdemokraatit ovat joutuneet perumaan viikonlopulle suunnitellun vaalikampanjaratikkansa. Raitiovaunun oli määrä kulkea Helsingin keskustasta Mikonkadulta Messukeskukseen Matkamessuille, ja siinä oli tarkoitus puhua myös vaaliasiaa.

KD:n Helsingin piirin piirisihteerin Tommi Auran mukaan peruuntuminen johtuu inhimillisestä erehdyksestä ja muiden poliittisten puolueiden painostuksen takia. Hän ei halunnut kertoa tarkemmin, millaisesta inhimillisestä erehdyksestä oli kyse.

Puolueiden painostuksella Aura viittasi siihen, että myös muut puolueet olisivat olleet kiinnostuneita järjestämään vaalitilaisuuksia raitiovaunuissa.

Poliittisia tilaisuuksia ei kuitenkaan saa raitiovaunuissa järjestää, sanoo HKL:n raitioliikennetuotannon liikennemestari Eija Tuomonen. Hänen mukaansa kaupunki on tehnyt tällaisen linjauksen. Vaalimainoksille saa sen sijaan ostaa raitiovaunuistakin tilaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme