Mainos
Mainos

Kristilliset moittivat hallitusta vauhtisokeudesta

Suomen kristillinen liitto moittii hallitusta vauhtisokeudesta työttömyyden hoidossa. Taloudellinen kasvu ei ole poistanut sitä tosiasiaa, että työttömyys koskee yhä noin puolta miljoonaa suomalaista, muistuttaa kristillisten puoluehallitus julkilausumassaan.

Kristillisten mielestä korkeana pysyvä työttömyys ja kasvavat tuloerot ovat kansakunnan häpeä. Puoluehallitus haluaa hallitukselta linjamuutosta, jotta sosiaaliset ongelmat ja tuloerot eivät enää kasva.

Puoluehallitus vaatii myös maatalouselinkeinon turvaamista Suomessa. -Tutkimusten mukaan 58 prosenttia suomalaisista on valmis maksamaan lisätukea maataloudelle, huomautetaan julkilausumassa.

Kristillisten puoluehallituksen kokouksessa Helsingissä vaadittiin myös lasten suojaikärajojen säilyttämistä nykyisellään ns. seksuaalirikoslaissa. Lakiesitys on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme