Mainos
Mainos

Kristillisten ehdokkaat: Nämä asiat laitettava kuntoon terveydenhuollossa

MTV:n Vaalikuutiossa tentattiin kristillisdemokraattien ehdokkaita. 

Erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon muutokset puhuttivat kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaita Sari Mäkimattilaa, Antero Laukkasta ja Tiina Tuomelaa MTV:n Vaalikuutiossa.

Toimittaja Jussi Eronen pyysi ehdokkaita kertomaan yhden polttavimman ongelman, joka sosiaali- ja terveydenhuollossa tulisi korjata.

– Hoitoketjut on saatava kuntoon. Pitää huolehtia, että lähipalvelut ja neuvolajärjestelyt toimivat. Niihin pitää saada kunnolla resursseja, ja ennaltaehkäisyyn pitää uskaltaa rohkeasti investoida, Tiina Tuomela sanoi.

Sari Mäkimattila painotti kolmea asiaa: perusterveydenhuolto, omaishoito ja vammaisten asiat.

Antero Laukkanen, että varhainen puuttuminen tuo valtavasti säästöjä.

– Julkisen ja yksityisen sektorin hyvä, hedelmällinen yhteistyö. Yksityisellä puolella on terveydenhuollossa tuotantotapoja, joista julkisella puolella olisi paljon opittavaa. Näiden joustava yhdistämien tuo sitä kustannustehokkuutta ja säästää euroja ilman että hoito heikkenee.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot