Mainos
Mainos

Kristillisten kansanedustaja Rajala loikkaamassa kokoomukseen

Kristillisten eduskuntaryhmästä on jälleen loikkaamassa edustaja toiseen puolueeseen. Ryhmän sitoutumaton kansanedustaja, oululainen Lyly Rajala loikkaa MTV:n uutisten tietojen mukaan kokoomukseen.

Ei ole kuin kuukausi, kun kristillisten eu-edustaja Eija Riitta Korhola loikkasi kokoomukseen - ja nyt puolueen on jättämässä oululainen, kristillisten sitoutumaton kansanedustaja Lyly Rajala. MTV:n uutisten tietojen mukaan hän on loikkaamassa niin ikään kokoomukseen.

Asiasta on tarkoitus tiedottaa virallisesti perjantaina ja siihen saakka asia on haluttu pitää tiukasti salaisena. Myös Rajala itse kiistää asian velä jyrkästi.

Sitoutumattomattomuuttaan vuolaasti mainostanut Rajala on kuitenkin luvannut kokoomukselle ottavansa myös puolueen jäsenkirjan.

Jatkossa kristillisdemokraattien ryhmä supistuu kuuteen.

Kristillisten puheenjohtajalle, Bjarne Kallikselle asia tulee yllätyksenä:

Värikkäänä radiotoimittajana tunnuttu Rajala pääsi eduskuntaan viime vaaleissa sitoutumattomana reilulla 4000 äänellä. Samalla hän tiputti eduskunnassa Marja-Liisa Kemppaisen, jatkossa kristillisdemokraateilla ei siis ole oulusta kansanedustajaa.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 26.11.2003).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme