Mainos
Mainos

Kristillisten puheenjohtajakilvasta tulossa kahden naisen taisto

Kristillisdemokraattien puheenjohtajavalinnasta on näillä näkymin tulossa kahden naisen taisto. Päivi Räsänen ja Sari Essayah ovat kummatkin ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita tehtävästä.

Nykyinen puheenjohtaja Bjarne Kallis asettui viikonloppuna Sari Essayahin taakse. Sari Essayahin lisäksi myös toinen kärkinimi, kansanedustaja Päivi Räsänen on ilmoittanut olevansa erittäin kiinnostunut tehtävästä.

Kumpikaan heistä ei ole vielä lopullisesti sinetöinyt kantaansa. Myös kolmas kärkiehdokas, kansanedustaja Kari Kärkkäinen miettii vielä kantaansa.

Päivi Räsänen on vaatinut puheenjohtajan toimenkuvaan muutosta, jotta myös pienten lasten vanhemmat pystyisivät hoitamaan tehtävän:

- Asian voisi periaatteessa ratkaista niin, että varapuheenjohtajat ottaisivat enemmän vastuuta kentän kiertämisestä, että sehän on se mikä vie aikaa paljon kun täytyy kiertää ympäri suomea hoitamassa kenttää, käydä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, Räsänen sanoo.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 28.07.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme