Mainos
Mainos

Krp kuulustelee Ahvenanmaan johtoa Paf-asiassa

Sisäministeriö on tehnyt rikosilmoituksen rahapeliyhtiö Pafin toiminnasta, sillä sisäministeriön näkemyksen mukaan Pafilla ei ole oikeutta tarjota rahapelejä internetissä Manner-Suomessa.

Keskusrikospoliisi kuulustelee ensi viikolla Ahvenanmaan maaneuvosta Roger Nordlundia ja kansliaministeriä Britt Lundbergia epäiltyinä virkavelvollisuuden laiminlyönnistä. Kuulustelu liittyy ahvenanmaalaisen rahapeliyhtiö Pafin toimintaan, josta sisäministeriö on tehnyt rikosilmoituksen. Sisäministeriön näkemyksen mukaan Pafilla ei ole oikeutta tarjota rahapelejä internetissä myös Manner-Suomessa.

Ahvenanmaan maakuntahallitus myöntää toimiluvat ja on myös vastuussa rahapeliyhtiön toiminnan valvomisesta.

Nordlund on harmissaan tilanteesta. Kuulustelut sattuvat samaan aikaan, kun Ahvenanmaan päättäjät yrittävät löytää poliittista ratkaisua Paf-selkkaukseen.

Nordlund sai eilen presidentti Tarja Haloselta kutsun tulla keskustelemaan Paf-konfliktista. Maaneuvos tapaa presidentin lokakuun 12. päivänä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme